Synlighetspakker

Våre synlighetspakker er konkrete, effektive og raske tiltak som gjør bedrifter synlige

Vi kan gjennomføre arbeidet omgående. Prisene er eksklusiv merverdiavgift.

Synlighetspakker fra Markedskonsult gir deg synlighet til lavt budsjett

Synlighetspakke nr. 1

– Google Bedriftsprofil

En google bedriftsprofil vil gjøre deg mer synlig på resultatsiden (SERP) på Google. Vi sørger for at din bedrift verifiseres med e-post, nettside, telefonnummer og evt. besøksadresse slik at kunder kan utforske tjenester og tilbud. Denne jobben kan vi ta omgående. Informasjonen vi trenger fra deg er bedriftens navn og adresse, eiers navn og bedriftens e-post og telefonnummer. Pris 1875 kr.

Synlighetpakke nr. 2

– SOME start –

Markedskonsult kan opprette bedriftens profil på Facebook, Instagram og Linkedin. Dette vil gjøre det klart for innholdsproduksjon. Send oss kontaktinformasjonen i skjemaet som kommer etter du trykker på knappen under. Vi ordner resten. Pris 3249 kr.

Synlighetspakke nr. 3

– Innholdsproduksjon –

Markedskonsult kan bistå med med 1 innlegg i måneden på bedriftens SOME-plattformer. Vi bistår med tekst og bilder. Vi vil i tillegg jobbe med nettverksbygging ved å følge andre profiler i samme bransje. Dette vil bidra til mer engasjement. Flere innlegg kan publiseres etter avtale. Dronevideoer kan også konstrueres etter avtale. Se pristabellen etter du har trykket på knappen under.