Digital markedsføring

Markedskonsult leverer digital markedsføring gjennom konsultasjon, løsninger og bistand for å bedre bedrifters digital tilstedeværelse

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er markedsføring av bedriftens eget innhold. Det vil si informasjon om produkter, tjenester og goder bedriften leverer. Innholdet deles på plattformer bedriften er etablert og aktiv. Som for eksempel bedriftens nettside, blogg, og sosiale medier. Innholdsmarkedsføring er en stor del av digital markedsføring. Se synlighetspakke 3 for mer informasjon og priser.

Digital Markedsføring

Branding

Innenfor branding er det 8 merkeelementer. Disse brukes for å påvirke kundene slik at de vil huske bedriftens merkenavn når deres behov oppstår for tjenestene eller produktene bedriften leverer. Branding handler om å bygge merkevare. En sterk merkevare kan gjøre deg attraktiv for kunder som kanskje ikke visste om din bedrifts tilbud, men kun har hørt merkenavnet tidligere. veldig god branding bygges over lang tid, men bør starte med en strategi, som vi kan bistå med.

Branding fra Markedskonsult

Annonsering

Betalte annonser kan spisses til målgruppen som passer best til budskapet i markedsføringen. Sammen med annonser skal det kjøres analyser av annonsene. Etter annonseperioden gir Markedskonsult rapport fra annonsene til bedriften om ønskelig. Våre foretrukne annonseplattformer er Google ads og Meta.

Annonsering fra Markedskonsult

SEO – SEM

SEO – Search Engine Optimization, søkemotoroptimalisering på norsk, er bedriftens vei til å bli mer synlig på SERP (search engine result page). Dette er siden som dukker opp etter man googler noe. Her er det viktig å vite hva kundene taster inn for å komme inn til bedriftens nettside. SEM – Search Engine Marketing er annonsering på søkemotorer. Vi foretrekker Google som søkemotor. Vi kan bygge din Google bedriftsprofil som en del av våre tjenester. Se synlighetspakke 1 for mer informasjon.

Søkemotoroptimalisering og søkemotormarkedsføring fra Markedskonsult

Sosiale medier

Markedskonsult tilbyr bistand innenfor de sosiale kanalene Facebook, Linkedin og Instagram. Her kan det kjøres innholdsmarkedsføring, annonser, og generell aktivitet fra bedriften. Dette vil bidra til ytterligere synlighet og vil tilgjengeliggjøre bedriften. Vi kan opprette profiler på plattformene Facebook, Instagram og LinkedIn. Se synlighetspakke 2 for mer informasjon.

Sosiale medier - Markedksonsult bustår i sosiale medier

E-postmarkedsføring

For å holde kontakt med eksisterende kunder eller kommunisere med leads er e-post svært effektivt. Vi kan sette opp landingssider til forskjellige målgrupper som blir ledet dit via annonser eller organiske (gratis) linker gjennom sosiale medier eller nettsider. Ved å bruke programmer kan vi sende ferdiglagde e-poster som kommer frem til kunder og leads som når et viss checkpoint i kundereisen.

E-postmarkedsføring fra Markedskonsult

Kampanje

Markedskonsult skreddersyr en strategiplan etter bedriftens ønsker. Planen tar for seg hvordan kampanjen skal se ut. Kampanjen kan ha med alle de overnevnte punktene og vil ta for seg hvor mye arbeid som skal til for å nå ønsket mål, samt hvor lenge kampanjeperioden skal vare. Fortell oss hva du ønsker å oppnå med markedsføring – send oss en e-post ved å trykke på knappen under.

Trenger du spennende bilder og videoer?

Markedskonsult har en egen avdeling for dronebilder-og videoer. Vi går under navnet Droneperspektiv på våre oppdrag ved bruk av drone. Se nettsiden droneperspektiv.no for eksempelbilder-og videoer eller Droneperspektivs Instagramprofil.

Interessert i å vite mer om oss? Gå til om Markedskonsult